Huisdierenopvang

OPGELET

Wij vangen geen intacte reuen op. 

Voor het pension vangen wij voor het jaar 2022 geen nieuwe honden meer op.

 

Huisdieren horen niet in een kooi, zeker niet op vakantie. Daarom biedt ons hondenpension opvang op maat aan, waar honden, maar ook andere huisdieren gewoon zichzelf mogen zijn. Alle beestjes die zich willen amuseren zijn welkom.

Hondenpension

Bezigheden genoeg voor zowel de actieve als de rustige hond: ballen, speelgoed, denkspelletjes, snuffelbak, ballenwerper, frisbee, grote yogaballen, enzovoort. Tussendoor wat luieren, slapen, of gewoon niets doen. Dat is pas hond zijn!  Je hond kan ’s avond moe maar voldaan in de eigen, of in een van onze orthopedische manden slapen, zodat ook de oudere hondjes ’s morgens fris en monter terug aan een geweldige dag kunnen beginnen. Tussendoor worden er wandelingen gemaakt in de groene omgeving van Ternat. En vooral: alles gebeurt op het tempo van jouw hond.

Kooien vind je niet in dit hondenpension. De honden kunnen de hele dag vrij binnen en buiten in een veilige, volledig afgesloten omgeving.

Ga je op reis en gun je je hond ook een actieve luilekkervakantie? Boek dan snel want de plaatsen zijn beperkt. Bij ons geldt kwaliteit boven kwantiteit.

Wil je op het eind van je vakantie een fris gewassen en netjes geknipte hond? In ons trimsalon maken we er iets moois van .

Een gelukkige gast in het hondenpension

Voorwaarden voor het kunnen opvangen van jouw viervoeter:

  • Zindelijk zijn
  • Niet agressief zijn naar mensen
  • Geen vernielzucht tonen
  • Kunnen omgaan met andere honden
  • Correct gevaccineerd zijn
  • Bereid zijn zich kostelijk te amuseren en ’s avonds heel moe te zijn.

Wij hebben oog voor de specifieke behoeftes van elk dier. Oudere dieren, dieren met beperkingen of dieren die speciale zorgen nodig hebben, worden in de watten gelegd zoals het hoort. Heeft jouw hond speciale noden? Bespreek het op voorhand met ons, zodat wij jouw hond gepast kunnen opvangen.

Vaccinaties

Denk tijdig aan de vaccinaties. Deze moeten ten minste 2 weken voor de opvang in orde zijn, en gaan vaak maar 1 jaar mee. Bespreek dit tijdig met je dierenarts.
Ontvlooi en ontworm je dier op regelmatige basis.

Wenmoment

Kom je graag op voorhand eens een kijkje nemen?
Wij appreciëren dat je samen met je trouwe woef op voorhand eens langskomt zodat de sfeer kan opgesnoven worden en er kennis kan gemaakt worden met de honden des huizes.

De vakantie in Sylvie’s trimpension kan zo al eens besproken worden.

Uiteraard is dit gratis.

Bezoek mogelijk na afspraak.

Andere huisdieren

Heb je een ander huisdier dat ook aan vakantie toe is? Wij vangen hen ook graag op.

Voor opvang op maat, gelieve contact op te nemen via het contactformulier.

Blijf op de hoogte

Tijdens het verblijf kan je zien hoe jouw trouwe vriend zich kostelijk amuseert, via de foto’s en filmpjes die wij dagelijks op een private webpagina plaatsen.