Trimsalon

Van klein tot groot, iedere hond is welkom in ons trimsalon.

De ervaren trimster wast, droogt, knipt en verzorgt jouw hond zodat hij er netter uitziet dan ooit tevoren.
Wil je een standaardkapsel of heb je voor jouw unieke hond een even uniek kapsel in gedachten? Samen met de ervaren trimster bekijken we wat er mogelijk is.

Ook de verzorging van oogjes, oren, nagels, enzovoorts wordt vakkundig uitgevoerd.

De prijs hangt af van de soort en de staat van de vacht van je hond. Voor een prijs op maat, gelieve contact op te nemen via het contactformulier.

Alle bezoekjes zijn op afspraak. Bel gerust om je plaatsje te reserveren. Onze contactgegevens vind je hier.

De eerste pootjes in het trimsalon

Voor veel honden is een eerste bezoek aan het trimsalon een spannend moment: Veel nieuwe ervaringen en indrukken, een nieuwe omgeving, …

Wij werken op maat van elk dier, ongeacht zijn leeftijd of zijn voorgeschiedenis.
Voor jonge, bange of onwennige honden bouwen wij een traject uit, stap voor stap, volgens de noden van jouw dier. Hierbij zijn veiligheid en steun bieden aan getraumatiseerde honden belangrijk.
Bij ons geen wachtrijen met blaffende honden in kennels, maar een persoonlijke aanpak waar jouw hond de volledige aandacht krijgt die hij verdient. Mooi zijn hoeft geen traumatische ervaring te zijn. 

Een traject op maat kan bestaan uit meerdere bezoeken aan het trimsalon. Steeds op het tempo van je dier. Telkens doet je hond nieuwe ervaringen op, met respect voor de grenzen van je viervoeter. Zo groeit het vertrouwen tussen hond en trimster.

Wij houden rekening met de wensen van de baas en het comfort van de hond. Samen bekijken we wat mogelijk is.

 

 

Als het allemaal wat moeilijk gaat…

Enkele trimbeuren overgeslagen? Gaat het kammen thuis niet zoals je zou willen, en is de vacht een beetje ontspoord?
Ook dan kan je bij ons terecht. Wij geven de verklitte en vervilte vachten een nieuwe start, zodat je dier weer gaat stralen. We helpen je weer op weg met advies over vachtverzorging.